fredag 2. september 2011

En tur langs Østensjøvann

og litt om resten av uken..

I dag har vi vært på en herlig tur langs Østensjøvann. 5damer og 6hunder. Pinschertur med innslag av ridgeback og grand danois. Fikk en regnskur med en gang, men vi søkte tilflukt i et handlevognskur og etterhvert på turen ble det bare mer og mer sol. Alle hundene oppførte seg eksemplarisk, og vi skravlet og koste oss. Tok ikke lang tid før det gikk opp for meg at Stretto var eldstemann(!) på turen. Lille rompetrollet vokser for fort!! Alle gutta syns GDen Tesh var en lekker dame, Stretto også, selv om han er den "lugneste" av de. Men gjett om halen ble til propell når dama inviterte til lek :D

Stretto prøver seg forsiktig på Tesh..
eller, ehhm, jeg bare tøysa jeg altså..
Inviterer du? Haha, kult! :D

Legger ved et bilde av "gutta på tur", også Tesh i front da ;) 
Hele gjengen samlet (fra venstre) : Scot, Stretto, Super, Kovu, Tesh og Aqcua ( takk Elin for at du tok bilde av oss :) )  
Lagt ut litt flere bilder på norsk pinscher klubb sitt forum her. Den som var minst sliten av både to og firbente på slutten av turen, var dp-frøkna Acqua. Henne var det fortsatt litt hopp og sprett i, herlig :)

Hadde tenkt å skrive litt mer på forrige innlegg, men ble så sent. For siden sist har vi også vært på sporprøve i Oslo og omegn Dachshundklubb. Hadde det blitt 1.premie hadde jeg selvsagt skrevet om det for lenge siden, haha :D Vi nådde ikke helt opp denne gangen, dommeren likte ikke helt denne "pinschermåten" å jobbe på. Altså jobbe litt i sirkler, kontrollere alt. På denne prøven syns hun det ødela litt for fremdriften midtveis. For begynnelse og slutt var det ingenting å si på, og denne gangen fikk Stretto og Martin "utmerket" på tempo! :) ( Det gjorde de ikke sist, da gikk det for fort ;) ) Men hun hadde stor tro på gutten vår som sporer, og sa mye positivt også.
Sesongen er ikke over enda, og vi krysser fortsatt fingrene for at en 1.premie skal komme, men hvis ikke kommer den neste sesong. Det er jeg sikker på! :-) Og kjempegodt fornøyd med at tassen har gjennomført enda et prøvespor hele veien igjennom. Kan jo fortelle at av 14 fremmøtte denne gangen var det 6 som nullet/ ikke klarte å gjennomføre sporet. Så kjempestolt, og det var Stretto også etterpå, gikk med en ordentlig stolt holdning :D

På mandag var det utstillingstrening, men ingen rallytrening denne uken. I september, oktober og november vil det "kun" være egentrening på rallyen på torsdager. ( Instruktør tilstede, men trener med egen hund så ikke noe oppsatt opplegg ) Allikevel bra trening, og godt å ha noe trening å gå til i disse høstmnd. som står for døren. Men lydighetstreningen fremover vil være med instruktør, så kanskje det blir å trene litt mer på dette fremover. Greit med litt variasjon også.
Ellers gleder jeg meg veldig til helgen våres på rallylydighetstevne i Morokulien!:) Blir stas å være på hytte en hel helg, og i tillegg ha mulighet til å konkurrere litt med hund. Kommer til å bli så kos og moro!

God helg alle sammen :)

1 kommentar:

  1. Gratulerer med vel gjennomført sporprøve :) Så koselig ut med en fredagstur. Vi har ikke vært i skogen på lenge egentlig, er så mye stevner om dagen.

    SvarSlett