torsdag 15. september 2011

"See my vest, see my vest"

Fått den råååsa Hurtta vesten min i dag, kjempefornøyd! Kjempebra timing, får jo da kjørt den inn på Morokulien i helga. Har ikke fått tatt noen bilder med den på, de får heller dukke opp av seg selv etterhvert.


Og Strettis har fått kjøledekkenet fra Hurtta. Jada, vet at han har den fra Ruffwear fra før,..;P Men måtte jo prøve denne også når den kom! Satt som et skudd, skal bli spennende å teste mot den andre til neste år. Tipper de er litt av samme ulla begge to. Noe annet som satt som et skudd var rabiesvaksinen som Stretto fikk forrige uke :) Det glemte jeg jo helt å nevne i forrige innlegg. Sprøyte nummer to, så nå nærmer han seg klar for tur neste år :)
Dekkenet som Stretto har fått, han fikk i fargen blå :)

På vei hjem fra en liten rallyøkt i dag, ble vi gjort oppmerksomme på nok en gang at høsten er her og viktigheten med refleks. Så ifra bilen en mann som hadde refleks både på rygg og ben. Ikke før vi var like bak han så vi kvinnen ved hans side, og hunden innefor der. De to sistnevnte uten refleks. Dette var på ingen måte en farlig situasjon bare så det er sagt, men jeg vil allikevel benytte anledningen til å si: Bruk refleks! Det kan redde liv! Og glem for all del ikke hunden.

Resten av uken har vært stille og rolig. Hadde fått en liten forkjølelse før ringtreningen på mandag, som ganske raskt ble bihulebetennlese med feber. Men vært feberfri i dag, så håper å få tatt en god tur med tassen før vi skal ut og kjøre i morgen. Får se an formen da, satser på at det går bra.

God helg :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar