mandag 19. september 2011

Rallylydighetsstevne i Morokulien

I helgen har vi vært i Morokulien, hvor jeg og Stretto har debutert i rallylydighet for første gang.
Det var dobbelstevne begge dager, så fire muligheter til å diske:p Og det er lett å diske i rally,  bare så det er sagt. Har ikke tenkt å gå nøye inn på regelverket her, men ta en titt på norsk rallydighet sine sider her om du er interessert i å vite/lære mer. Eller dukk opp på trening på torsdager med Merete, vår kjempeflinke instruktør :) ( Send meg en mail hvis du vil vite mer om treningene, mailadr. finner du på hjemmesiden  )

Lørdag var det kjempefint vær, søndag derimot var værgudene ikke på vår side. Regnet fra vi stod opp til vi var ferdig, så våte ble vi alle tre. Meeen, gikk da ikke så galt for det ;)
Og når man i tillegg gjennom hele helgen har fått høre hvor herlig pinnen vår er, og fått masse skryt, har helgen vært topp!

Plasseringene våre i helgen ble som følger: ( maks poengsum er 200p )

Stevne 1: 187p - 3.plass ( var kjempefornøyd allerede da )
Stevne 2: 198p(!) - 2.plass ( bak en bc.. )
Stevne 3: Disk ( regn, dekk, pinscher.. need I say more ;) )
Stevne 4: 200p(!!) - 1.plass!  I regnvær! :D :D :D

Dommeren sa at hun hadde tårer i øynene over den fine gjennomførelsen vår i stevne 4. ( Jeg tror det var regn;) ) Kan ikke si annet enn at vi var veldig fornøyde! Selv om jeg selv syns posisjonene hans var penere i 198p løpet.. Fikk direkte opprykk til klasse 2 pga. høy poengsum, men blir en stund til i klasse 1. Bygger heller opp litt selvtillit, og håper at tøffheten skal komme for å stille i lydighet en gang også :)

Våte og fornøyde, meg og Stretto med noen av premiene, og sløyfene selvsagt.
Rallylydighet er per dags dato ikke en offisiell sport i Norge, men søknaden ligger inne hos NKK. Og miljøet vokser raskt. Siden sporten ble offisiell hos SKK i fjor, tar det vel ikke lang tid før den blir det her heller. Det viktigste er uansett å ha det moro sammen :D
EDIT: To dager etter at jeg skrev dette innlegget ble NorskRallyLydighet godkjent som medlem hos NKK fra 1.1.2012.
Siden det var finvær på lørdagen, tok Martin litt bilder av oss. Hadde problemer med å velge så kommer en hel drøss her : ( Uten vest er stevne 1 )

Godt i gang


Full fokus


Viktig å vise og fortelle at man er fornøyd også :)

 
Marsj!
Mere marsj :)
Holdt.
Dommeren følger med.
Men ikke nok med det, har film også! Regnet jo på søndagen, så da tok Martin det lille kompaktkameraet og filmet litt. Siden vi ikke hadde fått til dekken helt i løp 3, la jeg hele kroppen i det slik at vi skulle få det til på klissvått gress :D Heldigvis en litt enklere dekkutførelse på siste stevnet også. Ikke fornøyd med posisjonen på nest siste og siste skilt, men men.. må jo legge ut filmen for det :) Fått litt mer dreisen på båndet også, er jo ikke helt vant til å ha det i hånda på trening. Og i vanlig Stretto stil hilser han på filmer´n også :D


Kunne ikke vært mere fornøyd med helgen og all den konkurranseerfaringen vi har fått med oss, herlig :D Og mange trivelige hunder og mennesker å bli kjent med også, moro å møte et voksende rallymiljø.

12 kommentarer:

  1. WOW, flinkingene!! :D *klappe for Ane (og Stretto)* Gratulerer masse!

    SvarSlett
  2. Åååå - SÅ bra! Superflinke jo! Gratulerer så masse -og for en Suuuuuper kontakt dere hadde!

    SvarSlett
  3. Tuusen takk Irene og Gerd Marit :)

    SvarSlett
  4. Så flinke :D Gratulerer så mye :D
    Jeg har ett lite spørsmål ang rallylydighet, må hunden ha stammtavle for og starte med det? Har kjempe lyst til dette når Waldemar blir eldre :)

    Virkelig flinke er dere :D

    Mvh Martine & Waldemar

    SvarSlett
  5. @ Cathrine: Tusen takk :)

    @ Martine: Så gøy at du har lyst til å prøve rally, er innmari moro :D Såvidt jeg kan forstå utifra reglene trenger man kun at hunden er ID-merket (chippet) og ikke stamtavle. Alle skal kunne delta :-)
    Og tusen takk :)

    SvarSlett
  6. Wow vad duktiga ni är! Vilken kontakt ni har, du o Strettisen (och fotografen :)
    Ni är så otroligt duktiga och jag är grymt stolt över er.
    Kram Lena

    SvarSlett
  7. Tuusen takk Lena, for hyggelige ord :)
    Klem tilbake fra oss :)

    SvarSlett
  8. Wow så flinke dere er :)
    Gratulerer så mye ;) Så kjekt å se film også, for en nydelig kontakt dere har.

    SvarSlett
  9. Så hyggelig, tusen takk Monica :)

    SvarSlett
  10. Hvilken klubb trener du rally egentlig?

    Jeg har og veldig lyst til å prøve dette, så har satt Taxi og meg på venteliste på et helgekurs i lørenskog neste helg. Men det var fullt, så med mindre noen trekker seg, så må vi vente.

    Men ser veldig morsomt ut :D

    SvarSlett
  11. @Iris: Har sendt deg en mail med Info om treningene. Også kan du sjekke ut sidevedside.webs.com. Merete ( vår instruktør ) sin side, sjekk ut om hun har noen kurs som kan passe dere hvis dere ikke får plass på det neste helg :)

    SvarSlett