lørdag 24. september 2011

Lysvandring langs Akerselva

Var på en liten tur på torsdag. Bydelene rundt oss arrangerte lysvandring langs akerselva, gjort det i noen år nå, når det er høstjevndøgn. Det blir da satt opp lysinstallasjoner, kor, flammekastere, og alt mulig rart langs elven. Vi fikk selskap på turen i år av Elin og Vegard, og Scot da selvsagt :D
Det var myyyye folk på tur,  både Scot og Stretto tok dette med slående ro. Vi ble ikke med på hele vandringen, men det var mer fordi de tobente fikk nok. Kan bli for mye av det gode også. Veldig glad for at hundene hadde på seg sterke blinkebånd, ikke bare for de sin del, men også for at vi ikke mistet hverandre underveis, var skikkelig mørkt noen steder! Tok en liten pause bak flammeshowet på en stor gressplen med god plass. Får litt inntrykk av hvor mye folk det var der utifra bildet:

Tom. her slappet gutta av på teppet på gresset.
Og ikke ble de skremt av denne heller :D
Men kvelden var ikke over enda.. Da vi gikk ut fra vandringen fant vi oss en lekeplass, og kunne slappe av med noe varmt i koppen. Er ikke første gangen gutta har vært på lekeplass sammen, et bilde fra den gang da:
Leker butikk :)
Og slik så det ut denne dagen:
"Sorry, tom for kjøttbein. Prøv butikken lenger ned i gaten!"
Å ja da, selvfølgelig har gutta matcende "marius-gensere" for å sjekke løkkababes også;)
( dårlige lysforhold så sent på kvelden gitt ) Genseren er kjøpt her: Wippetix design
Finingene ;)
Også må jeg legge ved et av Scot som ikke har glemt gamle kunster, han kan nemlig gå opp stigen til sklien og skli ned :D
Going down ;)
Fredagen gikk unna i en fei, og i dag har vi vært på hundelivsmessa. Det var mulig å melde på til klasse 1 i rally på stedet, så da gjorde vi det. Var litt trangt rundt ringen, ( jeg liker å "puste" litt mer) så fikk ikke varmet opp ordentlig med leker og tøys og kontakt før vi gikk inn. Men skulle konkurrere på teppe, så den erfaringen måtte vi jo ha med oss videre! Så måtte et par skilt til før motivasjonen hans var helt på topp. Holdt til 3.plass og 191poeng i dag. Ikke verst det da :) Neste er Drammen i november, inne i hall og dobbeltstevne, så det blir en fin erfaring å få med oss videre.
Fortsatt god helg :)

8 kommentarer:

 1. "Bara" en 3e plats! ;)
  Vad duktiga ni är!!!!!
  Stabil kille som ínte blir rädd för alla konstigheter och som kan ta det lugnt bland alla människor och eld.

  SvarSlett
 2. Hehe, takk Lena ;)
  Ja, han er som oksen Ferdinand, tar livet med ro og "luktar på blommorna". Men kan være skikkelig på når man ønsker det også, han har en skikkelig fin av/på knapp rett og slett!

  SvarSlett
 3. Haha, digger mariusgenserne! :D Er det noen som har strikket dem eller er de kjøpt en plass?

  Gratulerer med 3. plass på spontanstevne! Kjempebra :-)

  SvarSlett
 4. @ Irene: De er strikket, men ikke av meg, da hadde det aldri blitt genser på småen ;)
  Får ikke lagt til link på kommentarer, så skal legge det til ved bilde. Stretto var førstemann ut av pinschergjengen med mariusgenser, blitt ganske så populært i miljøet etterhvert :D Kjempefin den i selbumønster også!
  ( Vet ikke om de strikker i strl. kooiker, men det kan hende "ilovedog" har i den strl, de ligner i utførelse )

  SvarSlett
 5. Edit Irene: "ilovedogs.no" het de, de har en genser som ligner i strl. kooiker :)

  SvarSlett
 6. Hihi, jeg tror Taxi hadde blitt mektig fornærmet om jeg hadde satt en ullgenser på han. Han har jo varmedekken fra hurtta, men det bruker vi kun på de kaldeste dagene. Når det er mellom 15 og 20 minus. Kanskje ved 10 minus og, hvis det blåser kald vind. Eller hvis han må være i ro når det er kaldt, i treningssituasjoner og slikt.

  Men jeg synes pinschergutta kler sine mariusgensere veldig godt! :-)

  SvarSlett
 7. Sååå skjønne guttene var i marius-genserene sine!! :) Nadira har også fått seg en genser fra wippetix, vi har hermet å kjøpt lik Mamba sin, svart med hvitt mønster ;) Herlige gensere!

  SvarSlett
 8. Åå så fine de er i genserene sine :)

  3 plass er jo kanonbra, grattis så mye ;)

  SvarSlett