onsdag 31. august 2011

Eventyrstund

Siden sist har vår lille nevø Nikolas fått seg en enda mindre lillesøster. Skjønn lita frøken selvfølgelig. Stretto stusset litt når jeg kom hjem fra sykehuset etter første besøk på mandag, det lukter jo litt rart av disse babyene. I dag hadde vi fått lov å komme på hjemmebesøk, og Stretto gjorde seg litt til idet vi kom inn, akkurat på samme måte som når han får et tyggeben som han syns er litt stas, gjør en sånn merkverdig rompevrikking :D Babyen i seg selv reagerte han ikke på, så lukt er nok et stikkord her ;) Tassen er jo kjempeglad i barn, og er så trygg med de. Det har sikkert  noe med at han og Nikolas har vokst opp sammen, og at vi har sosialisert han med barn i forskjellige aldre fra han var liten.
Minsten selv ble det tatt lite bilder av, men Martin hadde jo tatt med kameraet så noen andre bilder fra besøket blir det:

Gutta leser eventyr :)

Tante måtte til pers også
Man går aldri tom i magen fra et besøk hos Nikolas. I dag bydde han Stretto på biff, og tror jommen han ble litt paff over hvor fort den ble borte! :)
På vei hjem tok Martin dette bildet av fossen som er like ved oss, syns det ble så fint. Fossen har veldig høy vannføring for tiden. Man får seg en liten dusj når man går forbi for å si det slik!
( Alle dagens bilder er forøvrig  tatt med portrettlinsa. )


6 kommentarer:

 1. Gratulerer med nytt tantebarn/onkelbarn :)
  Kjempefine bilder også.
  Den fossen var jo bare enormt fin da!
  Kunne ikke se noen oppdateringer om sporprøven????
  Har ikke fått med meg hvordan det gikk :)

  SvarSlett
 2. Utrolig koselige bilder :-)

  SvarSlett
 3. Og ikke minst; Gratulerer med en liten niese! :D

  SvarSlett
 4. @Fanny: Takk :D Skrev om prøven i det nyeste innlegget, en kommentar om den ville blitt altfor lang ;)
  @Iris: Tusen takk :-)

  SvarSlett
 5. Gratulere med niesen :D
  Åå for et nydelig bilde av fossen.

  SvarSlett