lørdag 20. august 2011

En liten tur i skogen..

Martin stod opp tidlig i dag, og reiste ut i skogen for å legge et blodspor som han og tassen kunne gå senere på dagen. Mens sporet lå og godgjorde se, tok jeg og Martin oss en liten shoppingrunde i byen, og en liten tur opp på NKK Bjerke. Er på jakt etter nytt utstillingsbånd, men fant ikke noe der heller. Har jo en idé om hvordan det skal se ut i hodet, så da kan man jo ikke gå for noe dårligere ;) Men mulig jeg får noen til å lage det for meg, vi får se..

Så en tur opp i skogen, og en liten luftings før sporet skulle gås: 
Møtte på denne her, fin og litt skummel :p
Romlemantisk tre ;)
Desverre hadde noen satte opp grillcamp midt oppi sporet, og de hadde med seg en løs tispe :/ Selvsagt kunne jo ikke de vite det, men var jo litt kjedelig for oss. Men tassen konsentrerte seg om oppgaven, og jobbet seg rundt. Rotet litt ( ikke så rart, de måtte jo gå rundt sporet pga. grillcampen ) men fikk til et bra sporoppsøk og fant sporslutt, bestående av nammi karnonade :)
På sporet i dag
Nammi sporslutt :) ( Undertegnede som knipset, så fokus så som så )

I morgen er det NKK utstilling på Bjerke, første gang i championklassen :) 4stk. i klassen, 10 totalt. Kommer noen svensker, så håper å få hilst på noen nye pinschere i morgen. Ellers er vel målet at både jeg og tassen klarer oss bra i ringen, da er jeg fornøyd med dagen :) Etter utstillingen i morgen reiser vi rett opp til Aurskog Høland for å se på jaktterreng. Så blir en tur på oss i skogen i morgen også, og Stretto får løpt fra seg litt da med gitt :D

2 kommentarer:

  1. Flink Stretto er til å spore da :) Masse lykke til imorgen, vi kommer og heier hvis vi rekker det mellom ag og hopp :) Er plassert ved ring 25, så dere får komme innom teltet vårt også :)

    SvarSlett