mandag 21. november 2011

Rottejeger sa du..? ;)

Har jo sett Stretto hoppe litt på alle fire i ekte pinscherstil på jordet bak hytta. ( Sommerstid på en av de vi besøker. ) Men han har aldri kommet med mus i munn, eller noen av oss har sett at han har tatt noen. Og på en tur i vinter møtte vi på en mus, som hadde den sikre død i vente pga. en brøytekant, men den gang ei. Stretto snuste på den, tenkte litt, og så tisset på den?! Stakkars musa :D
Denne helgen har vi jo vært i fjellheimen, og så masse gnagerpoo på stiene. Stretto hoppet i lyng og kratt i sedvanlig stil, men etterhvert skjønte jo jeg og Martin at det var lemen ( og kanskje litt mus også ) han drev og jaktet på. Det var et helt fantastisk skue der han siktet seg inn, hoppet avgårde, og snuste de frem :D Ordentlig moro å se at instinktene er der! Og ikke tok han noen denne gangen heller, så tror nok gutten er "in it for the thrill, and not for the kill". For muligheten hadde han nok. 
Hadde fire supre innkallinger på ene turen, hvor han var i full jakt etter et lemen, hvor han avsluttet jakten og kom i super fart tilbake! Herlig! På turen dagen etter var ikke hørselen like god, hadde nok fått litt for mye godt å spise siste døgnet ;) Men flink for det da, og gjett om han har kost seg i helgen.

Grunnet feil med link hvor bildene er hentet fra vil de bli lagt ut på nytt ved anledningDe tobente har også kost seg. Flott natur og følte vi hadde maks flaks med været. Temperaturen oppe i syv grader, lite vind og innslag av sol, hvem skulle tro det var midt i november.. Men på vardene blåste det ganske bra, og Martin fikk fanget på kamera hvordan Stretto ville sett ut i kupert utgave :D
I dag har det vært en velfortjent hviledag på tassen. I morgen blir det en ny hodelykttur langs Hammeren, og trekke litt. Kompisen Taxi skal være med også. Er et par uker siden de så hverandre sist så tipper gjensynsgleden blir stor :) Avslutter med et par bilder av Stretto "by night" :

3 kommentarer:

  1. Utrolig mange flotte bilder! Det nest siste var absolutt favoritten :D

    SvarSlett
  2. Selv om han ser ut som en tøffing er nok Strettis finest med sine vanlige hengeører.
    Veldig mange fine bilder, som alltid!

    Du har forresten fått meg til å begynne med blogging ;-)

    SvarSlett