mandag 28. november 2011

Et hundeliv..

Er jo ikke bare utstilling det har gått i siste uka, har da funnet på andre rampestreker også ;)
Vært på to fine hodelykturer hvor bestekompisen til Stretto, Taxi, har vært med. Men blir jo ikke mye leking på slike trekketurer, bortsett fra litt hilsing på begynnelsen og slutten. Så fant ut at da måtte jo Taxi ta seg en tur hit fredags kvelden så gutta fikk leke litt mer, søtnosene :p Lånte et bilde fra bloggen til Irene av gutta på tur:Lørdag tok jeg og Martin med oss Nikolas på skogstur, så da ble det en litt mer saktegående tur enn det Stretto er vant til. Men koste seg masse, og møtte noen hunder som han lekte med så han led ingen nød:p Fikk overraskelse i posten på lørdag også. PP kom ( pinscherposten ) og julebildet vi lagde med Stretto ble forsidebilde denne gangen, det var jo moro :)
Søndag var det jo som tidligere skrevet utstilling, og etterpå var det familiemiddag med lam på menyen. Og gjett hvem som også fikk smake på godsakene.. ;p
Stretto får lammebiter av Nikolas :)

Har vært en tur i dyrebutikken i dag for å kjøpe det nye halsbåndet fra Non-Stop med refleks. Har vært godt fornøyd med det gamle, men begynte å bli litt vel slitt, og det gamle designet hadde ikke refleks. Og jeg liker ting med refleks :-) Halsbåndet er noe alá dette, men med to striper refleks:
Møtte en hundevennine av Stretto, og de fikk lov å buse litt i butikken av sjefen der. Og ikke nok med, de fikk godis etterpå også..er det ikke nettopp derfor man har hund da, for å skjemme de litt bort innimellom? ;) Gjør ihvertfall mitt liv rikere :)

1 kommentar: