søndag 13. november 2011

Hyttetur

Hentet Tiggis på torsdag, og siden vi visste at det kom til å klø litt i føttene etter å kjøre denne dagen, tok vi oss fri fredag og reiste rett på hytta. ( Forøvrig storfornøyd med Tiggis :D )
Har ikke gjort noe spennende, men gått flere fine turer og Stretto har kost seg  med å løpe løs. Og vi har kost oss med plussgrader midt i november. Deilig med en lang høst :-) Og på fredag kveld kom hans kusine Zara, flat, ned på hytta også. Alltid like koselig. ( Bortsett fra at hun hele tiden prøver å spise opp øra hans ;) )
Forøvrig har Stretto begynt med en fiffig liten ting, temperaturstyrt pinscher som han er. Han har begynt å sette seg foran peisen, når han syns det er på tide at vi skal fyre litt :D Ser helt slukøra ut, helt herlig :p Godt man har en matfar som er glad i å fyre i peisen, og ikke er vanskelig å be.

Peiskos


Reiste hjem til byen i går, har litt jobb å gjøre, men først i dag skal vi ta en ny dekktur ved Hammeren. Han blir så stolt når når vi spenner på sele og dekk, og går skikkelig inn i jobbmodus, moro :) Må legge ved et bilde til fra helgen:

Finingen :)

6 kommentarer:

 1. Heisann og hoppsann!

  Må først takke for at dere tok dere tid til å trene med oss på tirsdag. Tenkte masse på dere igår for å si det sånn! :D

  Og Stretto er en fornuftig gutt, ingenting er vel bedre enn å fyre på peisen når kveldene blir lange og kulda setter inn ;-)

  Håper at dere hadde en koselig helg på hytta, og igjen grattis med ny bil! Vi gleder oss til å se vidunderet!

  STOOOR klem fra Elin&Scot
  PS. Scot hilser Stretto og sier at halve det beinet han fikk igår var halvt Stretto sitt, men siden Stretto ikke var her så tok han ansvar og spiste hele, hehe. Next time bro'!

  SvarSlett
 2. @ Elin: Haha, godt Scottegutt tar ansvar :D Bare moro å trene da :-) Kanksje dere vil sitte på til Skedsmo en dag hvis vi skal dit? ;) Klemz tilbake :D

  @ Lena: Sier takk på Stretto sine vegne jeg :D

  SvarSlett
 3. Hei, og takk for koselig hilsen i den nye gjesteboken vår :) Kan det stemme at jeg så deg på utsiden av Viasat i Akersgata i går? Syns det virket kjent. Vi sees vel sikkert litt mer fremover, på utstillinger og litt forskjellige aktiviteter :)

  Lykke til videre med den utrolig kjekke gutten deres og alle aktivitetene deres! Vi sees :)

  SvarSlett
 4. @ Cecilie: Kan stemme det, husker at jeg syns det var veldig kaldt på det tidspunktet så mulig jeg så veldig forknytt ut også :D Sees nok sikkert mer fremover ja, og takk takk :)

  SvarSlett
 5. Så søt han er <3 Herlig med peiskos :)

  SvarSlett