søndag 15. januar 2012

Moose, moose, moose :D

For en fin tur i skogen vi har hatt i dag :D Ble invitert ut til Aurskog-Høland, hvor turen endte med elgryte, i en flott gapahuk ved vannet. Og med ekte bålkaffe, kan det bli bedre :) 
Været var mildt og fint, med innslag av sol. Og ikke minst var det hyggelig selskap :)
IMG_2208

Stretto, heldig som han er, fikk selskap av en firbent frøken som het Fiona. ( Bichon Havanais ). Ikke overraskende gikk de godt overrens, og hoppet og spratt, lekte og løp, på turen til og fra gapahuken. Var mye fart i den lille Fionafutten, også så blid jente hele tiden :)
Søte Fionafutt :)
  
Full i farta!
Med Stretto på slep


Lunsj bestående av tørrfor og frolic søk i snøen:

Inne i gapahuken ble det delt ut nuffer av Strettogutt, han er jo ikke akkurat vanskelig å be ;) 
Need I say more, haha ;D

Fiona har så snille tobente som tar vare på henne. De hadde tatt med skinnfell så hun kunne holde varmen under rastepausen. Og gjett hvem som også syns det var litt kaldt ;)
Stretto med lazy eyes ;)
Se den fine gapahuken, som også har vindu med utsikt over vannet:

Like før slutten av turen klarte hundene å finne noe pinnekjøttrester, heldigvis veldig lite før det ble oppdaget. Kjøttben fra får kan jo være farlig for hundene.
Satser jo selvsagt på at det går helt fint, men jeg kommer til å holde et ekstra godt øye med tassen de neste dagene. Avslutter med et bilde av godgutten vår fra dagens tur:


4 kommentarer:

 1. Det så koselig ut! :)

  Gleder meg til å gå tur i vinterværet når jeg kommer hjem en tur om under to uker. Her i Danmark er det vanskelig å se at det er januar - med sol, varmegrader og ikke et snøfnugg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Da har du noe å glede deg til :-D ( Så lenge det ikke blir kaldere da, brr.. )

   Slett
 2. Åh, det såg ut som en kjempe koselig tur, og for et søtt par de var:) Mat og drikke servert fra bål er noe av det beste som finnes!

  Helt nydelig bilde av Stretto på slutten der!

  SvarSlett
  Svar
  1. Bål er supernice :D Og takk, takk :-)

   Slett