søndag 29. januar 2012

Jepp, det ble skitur i dag..

og heldigvis ble den bedre enn årets første skitur! Den turen var nemlig et frustrerende kømareritt i løypa, hvor man i innlæringsfasen slik som vi er, ble lettere oppgitt. Jeg har gått noen runder på ski i mitt liv oppi dalom, men Martin er forholdsvis urutinert, og Stretto har kun vært et par turer i løypa iom. at sesongen i fjor ble så kort for våre vegne.
Men i dag fant vi et sted hvor vi kunne gå litt mer i fred, og kunne stoppe uten at at folk rundt oss ble forbanna. Så i dag ble det en koselig skitur :-) Veldig kort tur, men da er vi ihvertfall i gang!
Å trekke tar tassen lett, han synes det er kjempegøy! Og så lenge Martin er foran oss går han i rett spor uten å vingle fra side til side. Men i nedoverbakker støter vi på et lite problem. Jeg syns det nemlig er greit å ta det litt med ro i nedoverbakker, mens Stretto vil helst peise på, haha, så der må vi finne på en kommando eller no ;)
Har en 14sekunders videosnutt fra turen vår i dag, bare sånn for å bevise at vi har vært på tur liksom ;p

4 kommentarer:

 1. Vi gjemte oss langt inni skogen istedet vi, hvor det ikke var mulig for skiløperne å finne oss! Muhahaha :D

  Men vi blir kanskje med på en skitur et litt mer øde sted enn ved rustadsaga en gang, hvor man ikke møter så mange idioter som skal slå personlig rekord med bjørn dæhlie outfits ;)

  SvarSlett
 2. Det der så fryktelig morsomt ut. Jeg har ikke stått på ski siden 1997 (!!!) og jeg tar nok ikke om skikarrieren denne vinteren heller, hehe.

  Vi har trent inn (eller, vi trener fortsatt) på kommandoen "rolig" i nedoverbakker. Siden vi bor midt i en bakke som ofte en speilglatt så er det en veldig kjekk kommando. Scot er jo en liten husky på tur, men på to bein er det ikke alltid like lett å holde balansen.
  Dette er nok lettest å trene inn uten ski. Begynte først med å gå ned bakken, når han begynte å trekke for full maskin nedover sa jeg rolig, da med en veeeldig rolig stemme og begynte å gå veeeldig sakte. Om han fortsatte å trekke så stoppet jeg helt opp og sto helt til han stoppet å trekke helt. Og sånn gikk vi ned bakken, skritt for skritt. Kommandoen sitter fortsatt ikke 100%, men gjett om det er deilig å ha en hund som ikke setter avgårde nedover en isete nedoverbakke, spesielt siden jeg er som Bambi på isen hele tiden :p

  Scot skjønte poenget veldig fort, det er jo det som er så utrolig morsomt med disse pinscherne <3

  Ønsker dere en flotters uke!
  Elin&Scot

  SvarSlett
 3. Det så morsomt ut. Her har vi ikke hatt snø før igår, da kom det masse. Så nå er det gode skimuligheter for de som driver med det. Selv et det mange år siden skiene var på bena. Men snø liker jeg veldig godt. Og hundene så ut til å storkose seg i snøen igår. Vi har overnattingsbesøk av india så det blir nok lek i snøen idag også :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig med overnattingsbesøk da :D
   ( Da blir det kanskje litt bilder i bloggen din senere..? :D)

   Slett