søndag 1. januar 2012

Godt Nyttår !

Godt nyttår alle sammen :D Og hvilken hvit start på året det ble! Ble jo helt paff når vi stod opp i dag, fikk skikkelig "blanke ark med fargestifter tel" stemning ;) Lånt hytta til sviger´s de siste dagene, og i går var det en rolig nyttårsfeiring. Undertegnede våknet med litt feber, så forkjølelsen har ikke helt sluppet taket enda. Gikk oss en god tur i skogen, delig med frisk og krisp luft :) Så gikk mye av resten av dagen til kokkelering på kjøkkenet. Kalkun til både tobent og firbent ;)
I dag var det helt supert å gå tur! Stretto storkoste seg i snøen som hadde kommet i løpet av natten, og vi fikk testet den nye ballen han fikk til jul. Så mye løping ble det.  Overførte bildene fra turen når vi kom hjem i kveld, og etter å ha tatt en titt på noen av de par hundre bildene som har blitt tatt i løpet av helgen, ser man at sluddet har ødelagt en del på de som er fra i dag. La seg litt vann på linsa, og man kan faktisk se sludden som laver ned  på bildene. Ser ikke spesielt i fokus ut. Mulig litt redigering redder noe, håper det, er noen kule hoppebilder der ;) Så mulig det kommer mer bilder i morgen.

Her er bilde av gårsdagen:


Og slik var det i dag:

Må hive med et av Stretto fra i dag også, i en muligens litt "frysen" tilstand ;)

Nå er det ikke lenge til MyDog, gleder meg!! Avtalt å hilse på Poppy ( søsteren til Stretto ), stor stas :D Og kanskje det er flere kjente som skal dit .. ? :)

2 kommentarer:

  1. Herlige bilder, send litt snø til oss!!
    Er kjempelei av regn og vind. Vi har ikke hatt snø i vinter enda.

    SvarSlett
  2. Akkurat denne snøen ble nok borte på et døgn desverre.. men nå har det lavet ned her siden i går, trafikkaos med en gang i den byen her.. så nå kan jeg godt sende litt nedover til dere :D

    SvarSlett