søndag 2. oktober 2011

Dobbelutstilling i Leto

Denne helgen har vært utstillingens helg. Nærmerer bestemt i Letohallen, litt utenfor Oslo.
Dobermannklubben holdt utstillingen på lørdag, pinscherklubben på søndag. Lørdag ble vi nest best, Trayan ble bir, en velkjent og flott pinscherhanne. Dommeren ( Petter Fodstad ) ville at han skulle tørke opp litt mer i halsen, bortsett fra det var kritikken fin.  Alle regnsbuer farger ble levert ut denne dagen så fornøyde vi. Og en stund etter at vi var ferdig med å stille, gliste jeg fra øre til øre.  Fikk nemlig såå mye skryt over Stretto, over hvor harmonisk og flott han er fra så mange mennesker som har møtt han! Bedre enn det blir det jo ikke  :D


I dag (søndag) hjalp jeg og Martin litt til på utstillingen både før og etter vi skulle i ringen. Så var på plass i hallen ti over åtte, litt trøtt i øya. Rakk fint å lufte tassen og få kontakten på plass, og så var det vår tur i ringen. 13pinschere totalt i dag, ( 3stk valper ) og Stretto ble BIR!!!! Gutten sin det!
BIR og BIM


Ble igjen til gruppa, men der ble desverre ingen av de tre rasene i klubben plukket ut. Men vi gjorde en fin figur, og syns han fikk opp drivet godt. ( Han hadde nemlig en tispe hvor jeg mistenker løpetid foran seg, så utnyttet det for alt det var verdt, haha! ) Kritikken fra i dag: ( Dommer Rita Reyniers )
" 28months, exc. representative of breed, corr. bite, expressive masc. head w. exc. ear carr. exc. front, warm tan markings, typical tailset, exc. hind quarters, moves in harmony front and rear with strong back. " Ikke verst den da :) Nå har vi ihvertfall fått ladet opp til helgen som kommer, da er det NKK-utstilling på Hamar. Og som vanlig tør jeg si, mange hanner i championklassen...
Men den som intet våger, intet vinner, eller no ;D Nok om det, flere bilder:

I drivet
Ståå...

Stolte på vei inn i gruppa :D

Gratulerer til alle andre som er fornøyde med helgen også :-)

6 kommentarer:

 1. Gratulueeerer med en superflott utstillingshelg!! :D Likte det siste bildet utrolig godt, du ser jo bare kjempeproff ut :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med BIM og BIR på Stretto i helgen! Kjempe resultater. Skulle gjerne vært der selv og hilst på alle, men det ble ferie på meg ;)
  Masse lykke til i Hamar. Vi heier på dere!

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med flotte resultater i helgen! Synes virkelig dere tar dere fint ut i ringen sammen :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk alle sammen :D

  SvarSlett
 5. Gratulerer med de gode resultatene. Så fine dere er sammen :D

  SvarSlett