lørdag 22. oktober 2011

Utstilling Leto :)

Vært på en ny utstilling i Letohallen i dag, og med sent oppmøte. Nice :)  Dommer for dagen var Kresten Scheel. Hadde på forhånd fått høre at han var en streng dommer, og han delte ut sløyfer i forskjellige farger til de før oss i ringen i dag. Var ikke mer enn to pinschere med i dag, den andre var en tispe som fikk VG. Et bilde fra ringen i dag:


Men Stretto fikk full pakke:D Dommeren håndterte hundene nøye, og gikk gjerne frem og tilbake for å sjekke ting. Han  følte seg trygg på Stretto, og likte tydeligvis temperamentet hans.
( Og jeg er veldig glad for at temperamentet hans har begynt å komme frem i ringen :) )
"Lugga" han på nesa på lekevis, og fikk han til å hoppe på han på med leke under BIR-bildet! Artig:D

BIR
Kritikken ble som følger: " 28mnd., velprop.hann, kompakt, utmerket og stilig, korr.langstrakt hode, passende flat skalle, kileformet neseparti, prima ører, g. halslengde, utmerket overlinje, velvinklet for+bak, må ikke bli kraftigere, fine sunne rørelser, fin skrittlengde+drive. " Superfornøyd :)
Dommeren ville ikke at Stretto skulle gå opp mer i vekt, så må følge med på den. Prøver jo å få litt mer muskler på han, så kanskje et litt mer proteinbasert for er tingen? ;) Han er ihvertfall ikke tjukk, så er ikke veldig bekymret.
Ventet på gruppa i dag for andre gang i vår utstillingskarriere, men ble ikke plukket ut. Stretto  gjorde en fin-fin figur, og dommeren kikket på han flere ganger. Så kanskje neste gang? ;p Et par bilder fra gruppa:
Ikke det beste bildet, men legger det ved for det.

Viktig å ha det litt moro innimellom all ventingen i gruppa også :D

Superfornøyd med Stretto i dag (som vanlig) og vi har hatt en fin dag på utstilling og hatt det moro. Da kan man jo ikke klage! Gratulerer så mye til alle andre som er fornøyde med dagen også :)

7 kommentarer:

 1. Wow, utstillingenstjernen jo :D Nå må vel Stretto være årets mestvinnende pinscher vel?

  SvarSlett
 2. Hehe, kunne ønske, men langt derifra :) Men året er ikke over enda, haha ;D

  SvarSlett
 3. Heja Strettisen!!
  Vad duktiga ni är. Kramar från oss :)

  SvarSlett
 4. Åter igen stort grattis till er!! Stretto är en riktig stjärna.
  Kram Sara & Coffee

  SvarSlett
 5. Digger BIR-bildet :D
  Gratulerer!!!

  SvarSlett
 6. Takk Lena, Sara og Fanny :D

  SvarSlett