søndag 9. oktober 2011

En liten tur i skogen..

Vært på en kjempekoselig tur oppe i Østmarka i dag. Selv om værmeldingen hadde sagt at regnet ikke skulle komme før vi hadde beregnet å være tilbake i bilen, var regndråpene tilstede fra start. Og etterhvert regna det i bøtter og spann. Tror Strettis var glad for at vi hadde tatt med regndekkenet hans ;) 
"Seriøst, kan vi gå hjem nå..er jo våt jo" Også fine snusleppa da:p

Men lot ikke regnet legge en demper på turen, vi koste oss alle tre. Hadde vært litt bedre bildevær uten regn, men syns det lukter bedre av skogen i regnvær, blir litt mere intenst. Og ikke minst får man skogen litt mere for seg selv, og det syns ikke jeg er å forakte når man først har fått somlet seg ut dit. Og etter at man har blitt klissvåt av en slik tur ( jeg så ut som en drukna katt, buksa satt klistra etter låra, :D ) smaker det ekstra godt med kakao og nypoppa popcorn i sofaen ;) Og selvsagt ild i peisen.

Stretto er også glad i ild i peisen, man er da pinscher!

Forøvrig veldig fornøyd med Stretto på turen i dag.Vi har jo gått så mye spor i det siste, at han på de siste turene har slått fort over på ferske elgspor hvis han har funnet det. Han har ikke stukket avgårde, men man ser at han blir litt ekstra gira og setter avgårde så må være kjapp med å kalle han inn. Så må ta oss litt selv i nakken og passe på at det blir turer uten spor også, så han ikke ser skogen for bare spor :p  Nå er det noen uker siden sist vi gikk spor, og i dag var han veldig oppmerksom på oss. Stoppet og ventet på oss slik som han pleier, og kom ved det minste tegn til lyd fra oss. Det liker vi! Og selvsagt hadde vi tatt med no godt godis til han, skal lønne seg å være flink :) Passet på å belønne spesielt når han tilbydde den fine atferden selv.

Søtnosen ;)


Nå er det take-out på menyen, I love Sundays ;)

5 kommentarer:

 1. Synes regnfulle søndager er herlige. Forfriskende å gå tur og bli søkk våt, og så har man hele resten av dagen til å sitte i sofaen med tepper og kakao! Og så er det i allefall ikke noe mer mas fra voffsen om å gå ut, haha!

  Koselige bilder med peisen:)

  SvarSlett
 2. Helt enig, slike søndager er herlige :D
  Nei, her har det ikke vært mye mas om å gå ut etter at vi kom hjem. En ting er å gå løs i skogen, men båndtur i regnvær er bare ekkelt ifølge strettis. Var ute en liten tur isted og da var det skikkelig sånn "gjøre det man må også inn igjen":p

  SvarSlett
 3. Han er så nydelig den gutten. Fine bilder av han :)
  Sjekk bloggen min, har lagt ut et par bilder til deg :)

  SvarSlett
 4. @ Monica: Dobbelt tusen takk!! :D :D

  SvarSlett
 5. Hehe, så skjønn med snusleppa ;)

  SvarSlett