mandag 8. august 2011

Europe, here we come!

Oppdatert med flere bilder nederst ! Tusen takk igjen Irene :)

Vel, ikke riktig enda. Men i dag fikk vi startet på rabiesvaksineringen av Stretto. Har så smått begynt planleggingen av neste års ferietur, og da blir det nok bilferie rundt omkring i Europa i 3-4uker.
Og minst en hel uke skal brukes til å sløve et sted i Frankrike. Kanskje vi tom. får sett en etappe av TdF suse forbi? :)
Østerrike er også et av landene som står på lista, siden verdensvinneren holdes der neste år. Blir spennende å se en så stor hundeutstilling gå av stabelen. Forventer det komplette kaos ;)
Jeg håper jo også at vi kan få med oss en utstilling eller to til, men får se hvordan ting klaffer etterhvert. 
Det aller første vi må finne ut av er hver enkelt lands regler for hund fram og tilbake over grensen, så vi ikke støter på noen ubehagelige overraskelser. Forhåpentligvis blir det en flott tur, vi har ihvertfall alle tre passene i orden når den tid kommer :D

På lørdag hadde vi en kjempefin dag på Hovedøya. Med på tur var Luna (springer), Taxi (kooiker), Rico (cocker), Scot (pinscher) og deres respektive eiere. ( Rico var med på lån ) Vi grillet og koste oss, spilte "Kubb". ( Da ble det litt koring fra forsamlingen, men bortsett fra det oppførte alle mann seg så pent. ) At tassen var sliten etter en slik dag var det ingen tvil om, sov til 16! dagen etterpå. Med unntak av en bitteliten tissetur tidlig på morgenen. Men han stod opp i tide til rallytreningen, så ruslet bort og trente litt.
Verken jeg eller Stretto var 110% motivert denne dagen, manglet litt glød begge to. Men kom oss fint igjennom to baner, hvor vanskelighetsgraden var forholdsvis høy. Mye klasse 3 skilt, så nok å bryne nøtta på. I september er det rallylydighetsstevne oppe i Morokulien. Jeg bestilte hytte der oppe til oss i dag for en hel helg, da det er dobbeltstevne både lørdag og søndag. Håper det blir en hyggelig helg med grillings og skravlings :)

Var ikke så mange fine bilder på kameraet vårt etter lørdagen, men snille Irene (som har Taxi) skulle se igjennom sitt kamera. Så kanskje det kommer noen flere bilder senere. Legger ved link til "Irene og de firbente" også. Hun tar kjempefine bilder og de har akkurat vært på en ferie i Geiranger. Enjoy bildene derifra :)
Om noen har tips til Europaturen vår, er det bare å legge de igjen:)

Stretto tar seg en høneblund mens Scot passer på :)
Godeste Scottern
Badenymfen Taxi tørker i sola etter et lite bad :)
Rico, Taxi, Luna
Kos med Taxi og Stretto :)
Vet ikke helt hva han driver med her, men sjekk tanfargen :)



Hodebilde av Scot
Scot prøver seg på Luna :D
Et til av kompisene Scot og Stretto
Taxi fant sau. Eller var det omvendt? ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar