søndag 23. oktober 2011

Ny dag på Leto :)

Vært på utstilling i dag også vi :) Dommeren var veldig nøye i dag også, og to timer etter oppmøtetid ble det vår tur. Litt flere pinschere med i dag, men desverre ingen BIM. Stretto ble BIR, han var eneste hanne med CK. Ble igjen til gruppa i dag også, men dommeren enset oss ikke i det hele tatt. Tror det nærmeste vi har kommet er gårsdagen, men moro å vise frem rasen vår i ringen da :)
Dommer for dagen i vår ring var Jean Lawless, og her er kritikken: ( svak skrift og uten komma, men tror det er dette som står der )" 28m.old, g.size bone, exc. type, exc. coat, rich tan mark, g.head type, nice eyes, exc. ears, good neck and topline, tail well set, exc. chest, well angulation, stands well behind weaker in front, moves ground well"

Dagens BIR-bilde

Nå er det nok en litt sliten gutt som ligger i senga si foran peisen. Vi går jo ikke bare inn og ut av ringen når vi er på utstilling. Han har leika litt med de søte pinschervennene sine, i dag tror jeg dp-gutta var de moromste :p Vi trener litt lydighet innimellom, også kampet litt da ;) Han har vært så flink hele helgen og oppført seg så pent atte, mer enn det kan man ikke forlange! Det har vært treff i dag i pinscherklubben og jeg hadde håpet at vi skulle få sneket inn dette på tapetet også, men det klaffet ikke. Men tusen takk for en hyggelig dag rundt ringen til de som var der :)

6 kommentarer:

  1. Gratulerer IGJEN med BIR :D :D

    SvarSlett
  2. Gratulerer så mye igjen med BIR både i dag og i går!:) Dere fortjener virkelig alle sløyfene dere får på den den flotte gutten! Stretto er Ares sitt forbilde, en dag skal han stå og gå like fint som han;)

    SvarSlett
  3. BIR två dagar irad!!
    GRATTIS!!
    Kram Lena

    SvarSlett
  4. Gratulerer med vanvittig gode resultater i helga :)
    Synd dere ikke rakk innom på treff, hadde vært moro å hilst på dere :)

    SvarSlett
  5. Imponerande 2 BIR på raken, grattis till er stjärna!!

    SvarSlett
  6. Tusen takk Iris, Lena og Sara :-)

    @ Ida: Tusen takk Ida, det var koselig sagt av deg :) Bare vent og se, søteste Ares kommer til å få de flotte reultatene han fortjener etterhvert! :)

    @ Fanny: Tusen takk, ja det kræsja jo helt med utstillingen.. Men holder øynene åpne for flere treff på nebben :)

    SvarSlett