mandag 17. oktober 2011

Dagens fangst

På bildefronten ;) Etter en litt sen oppstandelse i heimen denne søndagen, tok vi turen opp til Maridalen, nærmere bestemt Sandermosen. Turen startet ikke like bra som sist, Stretto gikk rett inn i sporemodus. Syns godt heldigvis, hele han blir annerledes. Skal sies at vi har gått mye spor der oppe, så kanskje ikke så rart han begynte å utarbeide spor.  Så da var det bare å utstyre seg med langt bånd, godis og en god slump med tålmodighet. Rart hvordan hørselen blir litt dårligere når man har funnet spor :D
Fant ut at vi skulle krysse veien, og gå i en skog vi ikke hadde gått i før. Da var tassen tilbake til sitt gamle jeg igjen, og fulgte med hele resten av turen :)  Vi kastet litt ball, gjorde triks og hadde frolicsøk i lyngen. Så om det var et spennende spor på andre siden av veien, eller han fulgte gammel "vane" vet jeg ikke. Får se hvordan det går neste gang vi er der :-)
Kastet litt ball i dag på turen:

Hvor er ballen?

Der var den!
"Må levere til mutter´n og få godbit!"
"Strike a pose!"
 
Løpe litt mer!
Frolic-søk


            Sirkus Agora neste?             

     Skogens kongle!

7 kommentarer:

  1. Fantastiske bilder som vanlig. Så herlig ut!

    SvarSlett
  2. Takk Gerd Marit, ja var en fin tur :-)

    SvarSlett
  3. Virkelig herlige skogsbilder! Han er jo bare helskjønn:)

    Hvordan kommer dere dere dit? Må man ha bil, eller er det mulig å reise kollektivt på noe vis? Har lyst til å utvide tur-horisonten litt:)

    SvarSlett
  4. Takk Ida :-) Opp til Sandermosen må man ha bil, men det er et veldig fint sted oppe i Maridalen man kan komme til med bussen også. Gå av på Hammeren med buss 51 så er det en del fine stier oppover. Kan også være litt folksomt da. Ellers syns jeg det er veldig fint i skogen ved Rustadsaga ( nøklevann ) og der er det jo bare å ta banen opp :)

    SvarSlett
  5. ååh:) Supert, takk skaldu ha:)

    SvarSlett
  6. Her var det mange fine bilder av godgutten :-)

    SvarSlett