tirsdag 5. juni 2012

NKK Drammen 2.juni

På lørdag var det NKK utstilling i Drammen, og Strettis var påmeldt:D Totalt 8 pinschere var med.
Vi hadde reisefølge av Nina og Emma(pinscher) som stod for første gang for championatet etter at hun hadde fylt to år, og med hvilende cert i tre skandinaviske land stod hun for hele fire titler denne dagen! Og kompisen Scot stod for det norske championatet den dagen, så vi hadde nok av spenning i vente for oss:)
Gutta var i ringen først, og i Stretto sin klasse var det han og Trayan, en flott gutt. Jeg sliter litt med å få vist frem bevegelsene på påsan, og kanskje enda litt mer i gress, så hadde ikke store forhåpninger. Men dommeren likte Stretto kjempegodt, og likte veldig godt "attituden" hans. Stretto ble satt opp som nr en i klassen, og i beste hannhund klasse var det fem stykker, og jommen ble han ikke satt opp som nr. en der også, jippiiii! :D

Stretto jobber med tan-fargen, mens vi venter på vår tur i ringen ;)
Desverre ble Scot satt opp som nummer fire i klassen med reservecert, plassen bak certet. 
Men de tar det igjen ved en annen anledning;) 
Rumo, en pen pinschergutt fra Tyskland som viste seg godt, tok certet, gratulerer så mye!:D

Dommer for dagen var Michael Leonard, og kritikken til Stretto ble som følger: "A dog of excellent qualities and very nice example of the breed. Very nicely balanced with correct height of leg and lenght of back. Beatiful balanced head of correct proportions with typical expression. Very strong in movement in both front and rear." :)

Stretto foran dommeren:)

Så var det tispene sin tur. Emma hadde ikke helt dagen, og dommeren sendte de rundt og rundt i ringen. Tror jeg krysset fingrene til de ble blå, haha! Kunne etterhvert slippe jubelen løs, for Emma endte opp med full pakke og beste tispe!:D Og ble norsk, svensk, dansk og nordisk champion!

Vakre Emma med noen av slufsene fra dagen :)
Klart for BIR og BIM, og resultatet ser dere her: 

BIR Magleddies Mostawesome - BIM Dark Angels Nisha Nordic Spirit
Ruslet rundt og tittet litt, og siden vi var siste rase i ringen var det ikke lenge å vente på gruppa heller. Moro å være med på, og vise frem rasen litt:) Dagen gikk så fort, sikkert fordi man har så mange hyggelige mennesker rundt seg. Takk for en hyggelig dag rundt ringen til dere som var der :D

2 kommentarer: