mandag 19. desember 2011

Morsom post i postkassa :D

Er ikke veldig mye uventet som dumper ned i postkassen vår. Men i dag dukket det opp en skinnende blank medalje, og den var til Stretto! Medaljen kom fordi han(vi) tidligere i høst rykket opp til klasse to i rallylydighet. ( Hadde for oss tilsvart RLD-N i Sverige ) Visste ikke at vi fikk det, så stor stas syns jeg ihvertfall :-) Og se så blank og fin den er :D ( Eller som det også heter, intro til skrytebilde ;p )

Blir vel nye rallykonkurranser utpå nyåret, den siste før neste år passet ikke inn i kalenderen. Men kanskje en i januar? Men fortsatt i klasse 1 en da, jeg vil ha litt mer konkurranseerfaring før vi beveger oss oppover i klassene. Er jo kjempefint å få litt innendørs konkurranseerfaring :) Skynder oss langsomt vi. Prøvde å melde på til rally-konkurranse i Sverige også i forbindelse med MyDog, men det gikk ikke. 10 dager før utstillingspåmeldingen gikk ut, hadde påmeldingen til rallylydigheten gått ut. Så ikke den komme.. Ja,ja..kommer nok flere anledninger vår vei :)

Lagt til en ny blogg i blogglisten, Kristina og Pax, sistnevnte er en pinscherguttebass :) Fin blogg med bilder og skriverier fra deres liv sammen :)

3 kommentarer:

 1. Så kjekt med medalje i posten :-) Nydelig skrytebilde ;)

  Er snøen på plass hos dere? Jeg savner den for julestemningen, men det ser ut som vi kan se langt etter den nå. Her er det mildvær og regn, altså det vanlige!!

  Ønsker dere en riktig god jul, håper dere får en fin julefeiring. Juleklemmer fra oss ;)

  SvarSlett
 2. Vilken fin julklapp det blev med en maedalj då :) Jag håller med Monica om att det är en riktigt snygg skrytbild.

  GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!
  Kram

  SvarSlett
 3. @Monica: Tusen takk, og god jul ja :)
  Kom snø på torsdag men ble borte på fredag alt :( Men heldigvis er det litt snø i skogen så får litt vinterstemning der :)
  @Lena: Takk, god jul og godt nyttår til dere også :)

  SvarSlett