lørdag 7. januar 2012

MyDog

Får dele dagens innlegg i to, har jo skjedd så mye de siste dagene! Så ett innlegg får bli utstilling, og et får omhandle begivenhetene rundt.

Reiste ned til Gøteborg på onsdag, for å unngå litt stress. Men litt sommerfugler i magen har man jo uansett ;) Ankom hallen hvor utstillingen skulle være, i god tid. En rask spasertur fra hotellet bare. Jeg hadde helt klart å glemme supergodis, og i tillegg fant jeg ikke nummerlappen rett før vi skulle inn ( den hadde havnet under en annen sin stol ), så litt stress ble det uansett. Men fant lappen og fikk en kjøttbolle av dp-gjengen så da var vi klare. Ikke for det, tassen var ikke spesielt sulten, så det å strekke seg det lille ekstra var ikke helt dagen. Men han gjør virkelig jobben sin for det :) Dommeren ( Marita Østlund-Holmsten ) gikk nøye over hundene, og var spesielt opptatt av bevegelser. Så det ble mye løping på oss! Av 5 hanner fikk 2ck, og den andre var også fra Norge, Nina sin Otto ( Gangland Wolfrider Bearclaw ) Dommeren sendte oss rundt og rundt i ringen, og denne gangen gikk førsteplassen til Otto. Men hun kom bort og sa at Stretto hadde flotte bevegelser, og det ble jeg veldig glad for å høre :) Fikk meg en runde i BIR og BIM ringen for det, da tispen til Nina, Emma, var eneste tispe med ck. Og da skulle jo begge hennes inn i ringen igjen for BIR og BIM. Så da fikk jeg løpt et par runder med Otto også, det var jo moro å få vært med på :) Ble enige om at dagen etterpå skulle det være Stretto sin tur, og det ble det jo også ;) Grattis igjen til Nina med storeslem, velfortjent :D

MyDog dag 1: Exc, 2chkk, ck, 2bhk, res.CERT, res.CACIB

Dag to trodde jeg Stretto skulle være litt sliten, men han hadde tydeligvis fått skjønnhetssøvnen sin og var skikkelig hypp på å jobbe! Fikk opp drivet i ringen, og dommeren ( Annika Ulltveit Moe ) likte han kjempegodt :D 2 hanner med ck også denne dagen, og denne gangen gikk Stretto til topps og ble 1bhk :D Jeg ble så glad, ikke nok med at vi hadde fått certet og det svenske championatet, men vi fikk CACIB også!!! Jippiiii!! Jublet bittelitt i ringen, og når det ble tispene sin tur, løp jeg tilbake til plassen vår og hoppa og spratt og jublet som enn annen gærning, haha! Gale mennesker har det godt ;D Måtte riste det av meg, tid for BIR og BIM finale, og tispen var ingen ringere enn Stretto sin farmor Bizkit (Asketveten Ebony ) :D Stretto løp flott i ringen, og vi ble BIR også, hurra! Bizkit ble internasjonal utstillingschampion denne dagen, hennes 13.tittel, gratulerer igjen!

MyDog dag 2 : Exc, 1chkk, ck, 1bhk, CERT, CACIB, -SeUch-, BIR

Hilste på mange kjente, og noen nye, bekjentskaper under MyDog. Takk til alle for hyggelige dager rundt ringen! ( Vi ble forøvrig ikke igjen til gruppa etter dag 2, ville helst kjøre mens det fortsatt var dagslys. Var litt slitsomt på vei ned til Gøteborg å kjøre i mørten, og litt slitne var vi allerede. ) Veldig fornøyde med turen selvsagt :) Ble mye skriblerier dette, over til noe mye bedre: Bilder ;p

Mens vi venter..
Stååå
Rotete bakgrunn men slik ble nå BIR og BIM bildet
Flotteste gutten vår som utvikler seg så fint ♥

6 kommentarer:

  1. Grattis med flotte resultater :)

    SvarSlett
  2. Fantastisk morro at det gikk så bra, både med deg og Nina! Bilder er bra!:D

    Han er så flott, Stretto, og så er jeg helt imponert over hvor flinke dere er blitt i ringen!:) Vel fortjent!

    SvarSlett
  3. @ Kristina: Tusen takk :-)

    @Ida: Ja,syns svenskene hadde tatt nok i Norge nå i det siste, så nå var det på tide at vi dro til de og vant litt :p Og tuusen takk :)

    SvarSlett
  4. Gratulerer så myye til fineste Stretto gutten :)

    SvarSlett