torsdag 3. mai 2012

Liv i leiren!

Syns det har vært så lite å skrive om i de siste, men i de siste to-tre ukene har det vært stikk motsatt. Vært så mye på tapetet at man ikke har rukket! Typisk altså..haha:D

Gjennomført videregående kurs i blodspor siden sist, og både Stretto og Martin er så flinke blitt!
Tempoet var noe helt annet enn i fjor, nå har de funnet roen i sporet, og det er så gøy å gå bak de og se mens de jobber:D Stretto blir fortsatt "sprelsk" hvis han finner elgspor, men det syns så godt når han går over på det, og klarer fint å gå tilbake på blod. Så tydelig at gutten har blitt litt mer voksen!
Hadde dagleie i sporet ene dagen, og da var det bare å si "søk blod" og gutten gikk videre.
Avsluttet siste dagen med et spor som var tilnærmet likt prøvespor, og gutta fikk denne uoffisielle kritikken av en offisiell dommer :
"En utmerket ekvipasje. Lettlest hund som vil gjøre jobben best mulig."
Gutta kom på tredjeplass av ti ekvipasjer på kurs, lover godt foran potensielle prøver utover:) (Så lenge ikke konkurransenervene tar overhånd;))

Passet Nicolas, dalmatineren, deler av forrige uke og i helgen som var. Desverre ingen bilder fra besøket, men vi koste oss med turer og godt vær:) Avsluttet helgen med trekketur i Maridalen med Ida og Ares (Lisientas Arques), og møtte på denne lille saken:

Wææ, huggorm! 
Stretto og Ares på trekker´n;)

Jeg hadde bursdag i går, og dagen ble feiret med kake på jobb, og broder´n med familie kom på middagsbesøk. De har vært i Italia i en måned, så trodde Stretto skulle være høyt og lavt mens de var her.  Men han var sitt rolige jeg, og jeg husket for en gangs skyld å ta bilder av de små:) Gøy å se at Stretto og minstefrøkna allerede har et så godt språk sammen, likt som hennes storebror har med han. Jeg la meg til på gulvet, litt av resultatet ser dere her:

Ser ut som lille frøkna tenker: Ehm, hvem er du for en?
:p
Første gang Elena tar på Stretto på egen hånd <3
Søtnosene:D
Stretto, Elena og storebror Nikolas:)
Stretto er veldig glad i å gi ut nusser :p
Kan noen vennligst fjerne den gærne bikkja?, haha :D            

I morgen reiser vi til Roskilde, vi skal på utstilling:) (Blitt aaalt for lenge siden sist;))
Martin har fått seg ny linse, så forhåpentligvis blir neste blogginnlegg med noen lekre bilder fra turen :D Men først et av tassen fra utstillingstrening på mandag:


God helg!

2 kommentarer:

  1. Herlige bilder av Stretto og de sjønne små.
    Gratulerer så mye med ny tittel i helga ;) Gleder meg til bilder :)

    SvarSlett
  2. Tusen takk :-) Nå er det oppdatert med litt bilder også:p

    SvarSlett